OM OS

HER STÅR DER NOGET INFORMATION OMKRING OS

OM OS

Commotive A/S er et dansk selskab, etableret af Mikael Jensen i 2006. Mikael er i dag hovedaktionær og direktør i selskabet. Commotive A/S har adresse ved Rebild Bakker ca. 30km fra Aalborg. Forud for etableringen af Commotive A/S var Mikael ejer af 2 succesfulde teleselskaber, JMI Telecom Europe og DanTrack. Begge disse selskaber er solgt til store europæiske koncerner.

Nogle af verdens førende virksomheder indenfor kommunikationsbranchen har gennem årene haft et tæt samarbejde med Aalborg Universitet. Universitetet har gode forsknings- og udviklings- faciliteter indenfor kommunikation, og netop dette er krumtappen i nordjyske erhvervsliv og virksomheder, herunder Commotive A/S.

Det er Commotive's mål, at selskabets produkter designes, udvikles og produceres i Danmark, når dette er muligt.

Lauritzen Fonden har gennem sit ventureselskab, LF Investment Aps, investeret i Commotive A/S med det formål, at forstærke Commotive's fortsatte forretningsudvikling i ind- og udland. Commotive A/S ønsker at implementere sit forretningskoncept til alle kunder, og Lauritzen Fonden ønsker at yde økonomisk støtte til denne videreudvikling. Denne investering fra Lauritzen Fonden er et godt springbræt for Commotive A/S, men også en forventelig god investering for Lauritzen Fonden, så investeringen opfylder fondens formål, om at støtte danske virksomheder i god udvikling.


Gennem Commotive's første år har selskabet patenteret en del af sin teknologi. Commotive A/S indgik i 2010 et samarbejde med Post Danmark A/S ( i dag Postnord ), om at levere et projekt til optimering af deres interne arbejdsgange. Commotive A/S udviklede derfor i samarbejde med Postnord genfindingskonceptet , DIIMs (www.diims.dk).

Der blev monteret enheder til dataindsamling i Postnord's bygninger, køretøjer og postkasser, og disse enheder bliver hermed brugt som antenne net for systemet DIIMS.

Samarbejdet med Postnord blev også starten på 5FLEET konceptet, som kom til verden i 2013 (www.5fleet.com). Konceptet giver andre flåde ejere mulighed for at bruge den samme teknik som Postnord, der har optimeret brugen af deres ca. 4000 køretøjer.

Systemet, DIIMS Satellite blev lanceret i 2014 (www.diimssat.com) med fokus på bilejere, der får krav om satellitsikring fra deres forsikringsselskab. DIIMS Satellite er godkendt af alle forsikringsselskaber.

Det er Commotive's vision, at designe unikke løsninger, som benytter trådløs kommunikation, eller løsninger som opfylder forskellige behov indenfor køretøjsverdenen.

Vi bestræber os hele tiden på at forbedre vores koncept, og for at hjælpe os med dette, byder vi alle henvendelser hjertelig velkommen.